4 népszerű típusú póker játékok érdemes játszani

Ha még nem járt kaszinóban még, akkor a legvalószínűbb, hogy elképzelni egy sok játékgépek és semmi más. Nem kétséges, hogy a játék slot rendkívül vonzó nem csak egy laikus, de még a sok híresség, mint a Baywatch szépség Pamela Anderson; de sok más játék a kaszinókban, amelyek egyaránt vonzó és érdemes játszani. Például, olyan sok fajta póker. Szóval, szeretnél tudni róluk? Itt is vannak.

Hadd említsem meg, hogy Pamela Anderson lelkes rajongója a póker is. Póker is lehet játszani egy megjelölt pakli kártyát. De célszerű használni csak akkor, ha elég jártasság.

Em

Caribbean stud póker egy rendkívül népszerű kaszinó játék, amely gyakran jellemzi oldalán progresszív jackpot fogadást. A játékosoknak először egy ante tétet és egy opcionális progresszív oldalfogadást kell tenniük, ha akarják. Az osztó és a játékos is öt lapot kap, és csak az egyik osztó fordított ja.

Ezután a játékos emelhet vagy dobhat. Az emelés az eredeti ante összeg ének kétszerese. Az osztó ászkirály-vagy magasabb leosztásban jogosult. Ha az osztó nem jogosult, az összes ante tétek fizetik még pénzt, és minden emel tolta.

Ha a játékosnak jobb keze van, és az osztó kvalifikálja magát, az emelés és az ante tét is nyer a játékos számára. Az ante tét 1:1-ig fizet, és az emelési tét egy táblázatból történik.

Em

Pai gow póker működik a játékos és az osztó minden részesülő hét kártyát. Ezek a kártyák ötlapos pókerkézre és kétlapos kézre vannak osztva. Az 5 lapos hand-nek magasabbnak kell lennie, mint a 2 lapos kéznek.

Ha a játékos nyerni akar, az ötlapos handjének jobbnak kell lennie, mint az osztó 5 lapos handjének, és a 2 lapos handjének jobbnak kell lennie, mint az osztóé. Amikor a játékos nyer, a kaszinó jutalékot kap, általában 5%.

A játékos elveszíti a tétet, ha az osztó mindkét keze jobb, mint a játékosé. Ha az osztónak jobb keze van, és a játékosnak a másik keze jobb, akkor a leosztások többségének kimenetele egy push.

Em

Más néven tri card póker, 3 lapos póker egy olyan játék, amelyben a játékos játszik egy három lapos póker kéz ellen a három lapos kéz az osztó. Az osztónak magas vagy jobb dámaminősítéssel kell kvalifikálnia magát, hogy megtérhessen az emelési téten. Először is, fogadást tettél az ante körre. Akár egy opcionális tétet is megfogadhat a pár+ körre. Miután megkapta a három lapját, vagy emel egy olyan méretű téttel, mint az emelési körben az ante tétje, vagy bedobja a lapjait, ami feladja az ante tétet.

Ha úgy dönt, hogy emel, és az osztó nem jogosult, akkor még pénzt is kap az ante tétje után, míg az emelési tét egy push. Ha emelsz, és az osztó kvalifikál, és jobb handet kapsz, mint az osztó, az emelési téted és az ante téted még pénzt is kap. Bizonyos kezek még bónuszokat is kapnak az ante fogadáson.

Egy játékos megnyerheti a pókert egy megjelölt kártyapaklival. De az, hogy a játékos kell sokkal fejlett, és készen áll a csalásra.

Em

4 lapos póker sokkal hasonlít a 3 lapos póker, kivéve azt a tényt, hogy az osztó mindig jogosult. Hat lapot kap, öt le és egy felfelé, és az osztó 5 lapot kap. Minden teszi őt, vagy a legjobb négy lapos póker kezét.

A játékos antes kezdeni játszani, és meg kell tenni egy másik tét 1-3-szor az ante, hogy felfüggeszti a kezét, miután megkapta őt vagy a kártyákat. Bizonyos kezek bónuszokat kapnak, és mellékfogadások is rendelkezésre állnak.

Remélhetőleg most azt tervezi, hogy elkezdi a kaszinó ülésén a játék a póker. Minden jót!