Hogyan lehetnek a Halftime/Fulltime fogadások nyereségesek?

Ha hallott már a félidőben és a teljes munkaidős fogadás, és kíváncsi, mi az, megérteni, hogy ez egy érdekes stratégia, amely egyre népszerűbb az elmúlt néhány évben. Ezzel a stratégiával, akkor fogadást a félidőben, valamint a teljes munkaidős eredmények egy sportesemény.

Em

A félidei/teljes idejű fogadás a szokásos félidei fogadás egyedi fogadási típusa, és a dupla fogadások kategóriájába tartozik. Csak egy különbség van, és az, hogy ezeken a fogadásokon a félidőben mind a pozícióra, mind a teljes munkaidő utáni eredményre fogad. Ez a fajta fogadás nagyon hasonlít a wincast / scorecast fogadáshoz.

Fontos megjegyezni, hogy csak akkor nyerhet félidei/teljes idejű fogadást, ha megjósolta a félidei állást és a teljes munkaidős eredményt. Az ilyen típusú fogadás egyetlen előfeltétele, hogy az eseményt csak szünetben szakítsa meg.

Em

Valójában a népszerűsége az ilyen típusú fogadás már elterjedt szinte minden sportban. Mint korábban említettük, mindaddig, amíg a játékok vannak osztva legalább két időszakban, akkor fogadok, a különböző sportok. Tehát, ha keres judi játék uang asli (valódi szerencsejáték készpénzes játék), ez a tökéletes módja annak, hogy játszani.

Míg a labdarúgás a lista tetején a játékok, amelyek fogadást fel ezt a fogadást, más sportok, mint például az amerikai futball, rögbi vagy kosárlabda jellemzően használt halftime / fulltime fogadások. Egy speciális típus magában foglalja a jégkorong játékok, amelyek háromharmadra vannak elválasztva. Azonban néhány bukméker olyan fogadásokat biztosít, ahol az első (vagy második) harmadik hely után fogadhat a ta- és a teljes játék utáni eredménnyel.

Em

A félidő/teljes munkaidős fogadások az általános anamzók náluk a legnépszerűbbek. Fogadások egy csapat vezet a félidőben, de elveszíti a teljes munkaidőben általában együtt esélye 20 és 30. A félidős/teljes munkaidős fogadások nyereséges enssze, ajánlott a kedvenc nyereményekre specializálódnia. Például, keresse meg a játékokat, ahol a kedvenc van az esélye, mintegy 1,50 nyerni. Ezután tegyétek meg két egyszeri fogadást. Az első tét 1/1. Második tétként egy X/1-fogadás, ahol a félidei állás döntetlen lehet. A végén azonban a hazai csapat ismét nyer. Így a maximális nyereséget ezekből a fogadásokból szerezheti meg.

Szóval, készen állsz, hogy megtanulják félidőben / teljes munkaidős fogadások? Minden jót!