6 használt trükkök póker csalás

Kártyajáték csal a múltban tartott ász rejtett fel ujjú, ügyesen csúszott őket az asztalra, hogy biztosítsák a győzelem. Végül, csalás a pókerben fejlődött méltóságteljes módon jóváhagyása profik jön össze, hogy az új játékosok nem kap semmilyen jogos lövés nyerni. Sőt, ma online póker készített “rendszergazda” számlák, hogy lehet nézni a kártyákat, “bot” programok, amelyek tökéletesen működnek, és más technológiai módon a csalás. Íme hat módja a csalásnak a pókerben.

Em

Ha gondosan és titokban történik, a játékos finoman megjelölheti az egyes kártyák hátoldalát a kezdeti szorítás során. Egy Texas holdem játék, ászok és arckártyák (Queens, Jacks és királyok) lenne a kulcskártyák, míg egy lowball játék asztal, 2s, 3s és 4s lenne a legfontosabb kártyákat, hogy jelölje meg.

Miután a kulcskártyák vannak megjelölve, a csaló továbbra is abban a reményben, hogy sem a rivális, vagy az osztó jön, hogy megismerjék a hibát. A következő feladatuk az, hogy gondosan figyeljék az összes kártyát, mivel az asztal körül osztják ki őket, és az ellenfeleik veszik.

Míg egy egyszerű karcolás a köröm elegendő a legtöbb póker csal, a legtöbb úgy dönt, hogy egy high-tech utat, míg a jelölés kártyákat. Még a játékosok is vásárolhatnak egy megjelölt kártyapaklit.

Em

A soft playing a pókercsalás egyik leggyakrabban előforduló formája.

Ez egyolyan fajta összejátszás, amelyben egy játékos nem tesz, vagy emel egy leosztásban, amikor a körülmények megérdemlik ezt, alapvetően annak érdekében, hogy elkerüljék a pénz vagy zsetonok megnyerését egy baráttól. Ha más módon, azaz “puha” módon játssza meg a leosztást, a játékos kihagyhatja egy barátja zsetonjainak elvételét, de a játék mások számára való integritásának árán.

A pókerben a legközelebbi családtagoktól vagy legjobb barátoktól elvárják, hogy mindig tisztességes játékot játsszanak, ami azt jelenti, hogy nem lehet lágyan játszani, vagy könnyű lenni bizonyos ellenfelekkel, akiket nyerni szeretne.

Hogy a soft-playing szigorúan egyfajta csalás vitatható; Azonban, ahogy foxen és bicknell, a stratégia megvannak az előnyei és hátrányai, mivel bár a duó használta, és elfoglalták jelentős részét a nyereményalap, a jó hírnevét erősen sérült.

Em

Mentén soft-playing vagy összejátszás csalás, több versenyen játékosok már kiszúrták “dömping” chipek, hogy segítsen a partnerek, hogy a garantált győzelem a végén.

Ezek a játékosok lehet, hogy egy hatalmas vissza-raise a legtöbb zseton, egyszerűen dobni, amikor a partnerek megy all-in, vagy csak tolóerő egy szörnyű kézzel, és remélem, annál jobb. Mindenesetre a zsetonok kidobása a partnerednek egy nagyszerű módszer a verseny végjátékának megbundázására.

Miután ingyenes zsetonokat kapott ajándékba, a dömper fegyverként használhatja őket, hogy megnyerje a nagy pénzt, amelyet aztán megosztanak a dumpee és a dumper között, amikor a verseny véget ér.

Ha megfelelően történik, a forgácslerakást nehéz észlelni. Ha azonban gyanú merül fel, a legvalószínűbb büntetés a versenyből való kizárás és a vagyoni tilalom.

Em

Attól az időponttól kezdve, amikor a 90-es évek végén a póker digitálissá vált, az online pókerpálya különösen hajlamos a csalókra. Ez is adott okot, hogy “bot” többek között trükköket. A bot csak egy program létre, hogy a legjobb döntéseket alapján a rendelkezésre álló információkat. Azáltal, hogy egy póker bot is, csalók csak ülni nyugodt, és lehetővé teszi a program játszani éjjel-nappal, folyamatosan gyűjtése készpénz miatt veleszületett él az emberek.

Azonban ezekben a napokban az online póker oldalak kezdtek figyelembe szélsőséges intézkedéseket felismerni bot számlák és fizetni játékosok, akik pénzt veszít a csalás botok.

Em

Tanulás csalás, mint a kereskedő egy művészet, amely haldoklik ma, mivel a kaszinó kártya szobák segítségével kamerák fölött és a szakemberek a dobozban.

Em

A szöglövészet olyan tevékenységeket jelent, amelyek hivatalosan a játék szabályainak hatálya alá tartozhatnak, de még mindig tisztességtelennek vagy etikátlannak minősülnek, mivel kihasználják vagy kihasználják egy másik játékost. Például, egy szög shooter járhat, mintha ő volt a fold a kezét, hogy csábítsa a többi játékos, hogy dobja az övék még akkor is, ha ez nem az ő sor.

Egyfajta szög lövés, amely kizárólag az online póker, hogy visszaéljenek a kapcsolatot a védelmi szabályokat, hogy a legtöbb telek van. A DP egy olyan szabály, amely kizárólag az online pókerre vonatkozó szabály, amely szerint, ha egy játékos levan választva az oldalról a leosztás között, a keze úgy játszódik le, mintha jelen lenne a játékban anélkül, hogy a játékosnak több pénzt kellene a potba helyeznie. A DP-t biztosító online pókertermek számára általában külön asztalok vannak fenntartva, így az asztalnál minden játékos tudja, hogy az adott DP-szabályok érvényesek lesznek.

A szög shooter használja ezt így – ha egy játékos a kezét, amely ő bizonytalan, ha ő a legjobb kártyákat, de nem akar tét több pénzt, akkor húzza ki az internetről, és várja meg a kezét, hogy játsszon ki magát. A DP asztal teszi a fennmaradó lapokat a leosztandó leosztásban, és a potot a legjobb lapokkal rendelkező játékos kapja meg. Több ellenfél esetén a leosztásban mellékpotot kap.

Ezeknek a trükköknek a ismerete mindig hasznos lehet, még akkor is, ha nem használja őket, mivel akkor figyelmeztetheti a csaló ellenfeleket. Minden jót!