5 kiváló tipp, hogy növelje nyerési esélyeit casino fogadás

Soha nem lehet biztos a szerencsejátékban, hogy megnyeri a következő fogadást. Szóval, ha őszintén játszol, vállalnod kell egy kis kockázatot. Azonban, vannak persze néhány módon kezelni a kockázatot, és növeli az esélyét a győzelemre. Itt van néhány.

Em

Akár játszik rulett, kenó vagy bővítőhely egy weboldalon, mint ufabet, az általános tendencia, hogy vizsgálja meg a játékokat, hogy ígérnek egy nagy kifizetési. De ne feledje, hogy a pénzt e kifizetési származik játékosok.

Így ha játszik keno, válasszon egy kis számú csákány. A legbiztonságosabb tartomány 3-tól 5-ig terjed. A kockázat alacsonyabb, mert több esélye van nyerni valamit.

Ha nyerőgépekkel játszol, válaszd ki, hogy a játék legfeljebb 4000 kreditet fizet a maximum 10 000 kreditet fizető helyett. Valójában a nyerési esélyeid sokkal magasabbak a kisebb nyereményekkel, mivel a játék dizájnja alacsony.

Em

Ha a szerencsejáték komolyan a pénz, a jó pénzkezelés kritikus, és bár ez a szokás, hogy sok ember megígéri magát, hogy nem megy túl a staking egy bizonyos összeget, vannak jobb módja, hogy hozzon létre egy költségvetést. De senki sem akarja, hogy a fáradságot, hogy hozzon létre egy bonyolult táblázatot, és utalva rá minden játék.

Mit kell tennie, hogy tartsa a pénzt forgó játék közben. Például, van 60 $ , míg a látogató egy kaszinóban. Lehetősége van arra, hogy egy $ 50 számlát, 5 $ 10 számlák, 10 kislemez, stb Érdemes eldönteni, hogy hány jegyet szeretne forgatni. A három egy szép szerény szám; Szóval, kaphatsz három 20 dollárost. Ezekkel, akkor kezdődik a kis téteket, és keresse meg a gördülő őket. Ha az első játékban 20 dollárt használsz fel, továbbléphetsz egy másik játékra.

Amikor egy ponton megduplázza az egyik jegyet, fogja meg a pénzét, és ossza el úgy, hogy ismét három számlája legyen. Mindaddig, amíg van annyi számlát, amennyit kezdett játszani, akkor nem kell aggódnia a pénzt, és hagyja abba a játékot.

Ideális esetben minden olyan számlát meg kell húznia, amelynek értéke megduplázódott. Mindaddig, amíg legalább egy számlát dupla értékvagy magasabb, akkor kockáztatja játszik egy másik számlát.

Em

Lehet, hogy nem élvezik győztes $ 30, mint a győztes $ 300; de a rövid esélyek megmutatják, hogy a legtöbb ember kit kedvel egy játékban. Amikor a tapasztalt játékosok előnyben részesítik az egyik versenyzőt a másikkal szemben, az azt jelenti, hogy kevesebb esélye van a hosszú esélyekre.

Megegyeztünk, hogy valami váratlan történhet bizonyos esetekben. A szerencsejáték ilyen. A hagyományos fogadások például az Ufa-nál szerény nyereményeket generálhatnak, de több győzelmet generálnak, mint az agresszív szerencsejátékok, különösen, ha nem nagyon veszel fel a kutatásra.

Ugyanez igaz a nyerőgépekre és az asztali játékokra is. Például a blackjack-ben a tapasztalt játékosok nem szeretik, ha 15 vagy 16-ot kapnak a kezükben. Ha 18-at kapnak, kisebb az esélyük a győzelemre. És mindig 11-et vagy kevesebbet tudsz ütni.

Em

Ha valaki azt mondja, hogy menj nagy, ez egy rossz tanácsot. Ez akarat csinál ön elveszít -a pénz gyors és youll’ kell hagy dedikál. Ha úgy érzi, hogy meg akar állni, álljon meg és mentse meg a pénzét. Azonban, ha folytatni szeretné, tegyen kis fogadásokat.

Nincs ok arra, hogy “többet tegyél, hogy többet nyerj”, kivéve, ha egy adott játék szabályai olyanok, hogy több esélyed van több nyereményre, ha többet tennél. Ne feledje, hogy az esélye a győzelemre vagy a vesztes ugyanazok, függetlenül attól, hogy fel $ 1 vagy $ 100 a tét. Azonban nagyobb esélye van nyerni vagy veszíteni, ha fogadást $ 1, mint amikor fogadást $ 100.

Ha a nyeremények a tét méretétől függetlenül azonosak, akkor semmit sem nyersz, ha többet fogadsz. Nem csak a nyereményeit, hanem a veszteségeket is nagyobb tétekkel fogja megszorozni.

Ha valaki szarkasztikus arról, hogy a kis fogadások, csak figyelmen kívül hagyja őket. Csak nem számoltak, és látták, hogy tovább játszhatnak kisebb tétekkel, és ezzel hibát követnek el.

Lehet nyerni 1000 $ a fogadási $ 5. Ha fogadást $ 1 és nyert csak $ 200, akkor úgy érzi, hogy becsapta magát, hogy nem fogadási, hogy a nagyobb összeget. Ne csináld ezt magaddal. Meg kell gondolni, hogy hány további fogadásokat lehet tenni a jelenlegi bankroll, feltételezve, hogy soha nem nyer, amíg az utolsó fogadást. Minél több fogadást tehet, annál többször nyerhet.

Em

A legtöbb ember szeret játszani bővítőhely oldalakon, mint ufabet8x és a mai slot játékok kínálnak sok lehetőséget, nem pedig csak egy csomó funkciót. Azonban, akkor legyen óvatos az izgalmas branding az új slot játékok. Mielőtt kiválasztanál egy új teljes hangjátékot, keresd meg a költséget, amit ki kell fizetned. Ez egy jó ötlet, hogy néz egy másik játékos játszani egy darabig. Nézd meg, mennyit nyernek vagy vesztenek.

Bár a játékot egy szórakoztató élményért fogod játszani, figyelemmel kell kísérned, hogy mennyi pénzt nyersz vagy veszítesz. Ha ez kezelhető az Ön számára, akkor csak akkor lehet, hogy játszani egy szórakoztató játék nélkül kiadások sok pénzt. Azonban ne feledje, hogy függetlenül attól, hogy mennyi ilyen bónusz játékokat játszanak, mint a “felnőtt arcade játékok”, akkor többet fizet egy spin, mint amit fizetne egy viszont egy igazi arcade játék.

Ezért, ha választhat a 25 centes minimális tét és a 10 $ minimális tét között, akkor több szórakozást érezhet a 25 centes minimális játékkal. Használja ki a jó ítélőképesség kiválasztása közben egy szórakoztató játékot játszani.

Reméljük, hogy ezekkel a tippekkel növelheti nyerési esélyeit. Minden jót!