5 hibák el kell kerülni, hogy legyen egy sikeres Sport Bettor

Teljesen természetes, hogy hibázunk. Azonban, ha mennek pénzbe kerülni, akkor jobb, hogy elkerüljék őket. A sportfogadásban a hibák költségesek lehetnek, ezért ha sportfogadást tervezel, először meg kell tanulnod elkerülni a sportfogadási hibákat. Íme néhány ilyen hiba, amelyet a kezdők és a profik is eltudnak sújtanak, és kerülniük kell őket.

Em

Ha azt tervezi, komolyan bejutni sportfogadás, de nem hajlandó tenni a 100%, akkor alig, hogy semmilyen nyereséget. Nem baj, ha lusta vagy, ha csak szórakozásból fogadsz. De ha igazán szeretné, hogy sikerül a sportfogadás, akkor készen kell állnia a munkára.

Van egy általános tévhit, hogy a hivatásos sport fogadók nézni a sport csatorna ébredés után, nézd meg az esélyeket, gondolom rájuk egy ideig, majd elkezd forgalomba a fogadásokat. Az igazság azonban az, hogy a profi sportfogadók sok kutatást végeznek a csapatokon, nézik a játékfelvételeket és sokat tanulmányozzák a statisztikákat. Ez lehet elég unalmas időnként, de ha azt szeretnénk, hogy sikerül a sportfogadás, akkor készen kell állnia erre.

Mennyi munkára van szükség? Lehet, hogy csalódott a választ, de tényleg meg kell csinálni egy csomó munkát. Ha nem nyersz, az azt jelenti, hogy még keményebben kell dolgoznod. Ha nyersz, akkor valószínűleg tesz elég erőfeszítést. Nincs heti beállított óra, amit dolgoznod kellene. Attól függ, hogy milyen gyorsan tanulsz stratégiákat, és ez szükséges hajlandóságot, hogy a 100%.

Em

Meg kell határoznia a bankkezelési szabályokat, és szigorúan be kell tartania azokat. Lehet hallani egy csomó tragikus történeteket, hogyan fogadók megszegte a saját szabályait, és végül találkozott a balszerencse. Sportfogadás van jó és jó és jó sokkal, hogy soha nem lehet elkerülni. Ezért a bankroll kezelési szabályok nagyon fontosak. Ezek a szabályok lehetővé teszik, hogy egy ötlet a játékok, amelyek több értéket, de még mindig felső korlátokat.

Em

Egy másik gyakori hiba egy kezdő sport fogadó tehet, hogy fogadni minden egyes játék. A honlap, mint a BetGold tartalmaz egy nagy sor játékok. Lassan kell menned, kiválasztani a játékaidat, és elemezni őket, és biztosítani, hogy bármilyen értékkel rendelkezzenek, és érdemes ekként fogadni.

Itt meg kell tartani néhány dolgot szem előtt tartva. Nem minden játéknak van értéke. Így, ha minden egyes játékot fogadsz, hibát követsz el. A kísértés, hogy több pénzt ellenállhatatlan, de folyamatosan fogadási játékok csak semmissé a nyereség, mert ott is a játékok értéke nélkül.

Em

Nagy hiba lehet, ha csak néhány napon belül a sportfogadásután nyer, vagy a fogadásai 70%-80%-át nyeri meg. Még a legjobb sportfogadók sem nyerhetnek még a fogadásaik 70-80%-a közelében sem. A tény az, hogy 60% alatt nyernek, és ez történik a világ legjobb sportfogadóival.

Igaz, hogy egy nap elérheted ezt a szintet; De ez sok időbe fog telni. Először is, akkor lenne, hogy menjen át egy nagy csalódások és néha bátorítást, majd hosszú távon, akkor láthatjuk néhány állandó győzelem. Ezért fel kell készülnierre. Vezetése irreális elvárások at neked depressziós hamarosan, és lehet, hogy hagyja fogadási összesen.

Em

Sportfogadás olyan tevékenység, amely talán tartalmazza a legtöbb jó és jó sokkal. Előfordulhat, hogy folyamatosan veszteségeket okozol. Ebben a forgatókönyvben, fontos, hogy ne legyen érzelmi és hibáztatni a balszerencse. A balszerencse lehet a tettes, ha veszít egy rövid ideig, pl. 50 fogadást. De ha 500 fogadást veszítesz, valószínűleg te vagy az, aki valami rosszat csinál. Ebben az esetben alaposan tanulmányozza a csákány és a rendszer. Lehet, hogy még megáll egy ideig, majd indítsa újra.

Szóval, készen állsz, hogy kövesse ezeket a tippeket? Ne feledje, hogy keményen dolgozik, alkalmazza a megfelelő stratégiákat, és szerintem gyakorlatilag. Ez lehetővé teszi, hogy élvezze a sportfogadás egy igazi értelemben.