Dominójáték – Érdekességek és tippek

Ha nemrég hallott a játék a dominó, és felkeltette az érdeklődését a játék, akkor játszani online vagy játszani pénzt, vagy valódi pénzt. Míg egyes weboldalak kínálnak játékokat csak pénzt játszani, mások kínálnak mind, játék és valódi pénzben. Értsük meg a dominójáték néhány szabályát és stratégiáját.

Em

Játék közben dominó weboldalakon, mint pkvgamesmu.biz, tudnod kell, hogy blokk játékok a legalapvetőbb formája a dominó és a legnépszerűbb. Általában két játékos között játsszák, de több játékos is részt vehet benne. Játék kell kezdődnie mind a 28 csempe lefelé, és a játékosok véletlenszerűen választani hét. A fennmaradó 21 csempe kell félretenni, és nem használható a többi játék.

Blokkos játékokban, ha egy játékos nem tud csempét játszani, akkor a következő játékosnak kell átadnia a sorát. Ha az összes játékos nem tud játszani egy csempe, a játék, amely felett az úgynevezett blokk. Ellenkező esetben a játék addig folytatódik, amíg egy játékos meg nem szabadul az összes csempéjtől, és kijelenti, hogy “Dominoe”. Ez a játékos pontszámok 1 pont minden pip (pont) a csempe maradt az ellenfelek kezében. Ha a játék egy blokkban ér véget, az azt jelenti, hogy mindkét játékosnak még mindig vannak csempéi. Ebben az esetben a játékosok összeadják a pontszámukat, és a legkevesebb pip-et kapó játékos pontokat kap, ami megegyezik a két összeg közötti különbséggel.

Em

Csakúgy, mint a blokk játékok, a sorsolás játékok túl hét csempe kell kiválasztani két játékos. Ha több játékos van, ez a szám csökken. Azonban a felhívni dominó más csempe nem félre, de tolta az oldalra arccal lefelé az úgynevezett Bone Yard.

A játékmenet és a pontozás majdnem megegyezik a blokk dominókkal; de az egyik fő különbség az, hogy ha nem tud játszani a csempe, ahelyett, hogy elhaladó meg kell felhívni egy másik csempe a Bone Yard. Mégis, ha nem tud játszani egy csempe, akkor továbbra is felhívni. Ha minden csempe kész, de még mindig nem tud játszani, akkor adja át a következő játékos.

Em

A játék a dominó kell játszani ügyesen. Bár nincs szükség, hogy menjen nagyon mély, néhány erős, mégis egyszerű tippeket segíthet az első lépésekhez egy nagy honlapon, mint https://pkvgamesmu.biz/.

Megszabadulni a nagyobb értékű csempe és páros korai

Ha marad a nagyobb értékű csempe, és ha elveszíti a játékot, akkor kell összeadni több pip az ellenfél pontszámát. Ezért meg kell szabadulni a nagyobb értékű csempe a lehető leghamarabb.

Páros esetén nehezebb játszani, mivel egy számon játszhatod őket. Így a 6-6 játszható csak a 6, míg a 6-4 lehet játszani a 6 vagy 4. Ezért meg kell szabadulni tőlük is.

Tartsa szemmel, amikor az ellenfél halad, vagy felhívja

Amikor az ellenfél rajzol vagy passzol, tudod, hogy nincs olyan szám, amely a kezében lenne. Ezután kitalálni, hogy milyen csempe ők gazdaságban, és elkezd játszani a csempe stratégiailag kényszeríteni őket, hogy adja át, vagy felhívni a sor.

Annyi fajta, amennyit csak tudsz

Ez lehet egy kicsit nehezebb, és egy kicsit kevésbé fontos, mint a fenti stratégiák; Még mindig jó elsajátítani. Miután annyi pip számok, amennyit csak tudsz a kezedben segít elkerülni elhaladó vagy rajz. Miközben megszabadulni csempe, hogy ez olyan egyenletesen, amennyit csak tudsz, hogy fenntartsák a fajta. Azonban ne tegye ezt a fenti tippek árában.

Értsd meg a szabályokat, és kövesse ezeket a tippeket, és élvezni fogja a játékot a dominó. Minden jót!