5 hiba, amit kerülnie kell, hogy sikeres sportfogadássá váljon

Teljesen természetes, hogy hibázunk. Azonban, ha fognak kerülni pénzt, akkor jobb elkerülni őket. A sportfogadásban a hibák költségesek lehetnek, ezért ha sportfogadást tervez tanulni, először meg kell tanulnia elkerülni a sportfogadási hibákat. Íme néhány ilyen hiba, hogy a kezdők, valamint a profik is, és el kell kerülni őket.

Em

Ha azt tervezi, komolyan bejutni sportfogadás, de nem hajlandó, hogy a 100%, akkor alig lehet nyereséget. Nem baj, ha lusta vagy, ha csak rekreációs fogadsz. De ha tényleg sikeres akarsz lenni a sportfogadásban, készen kell állnod a munkára.

Van egy gyakori tévhit, hogy a profi sportfogadások nézik a sportcsatornát ébredés után, megnézik az esélyeket, egy ideig rájuk gondolnak, majd elkezdik a fogadásokat. Az igazság azonban az, hogy a profi sportfogadások sok kutatást végeznek a csapatokon, játékfelvételeket néznek és sokat tanulmányozzák a statisztikákat. Ez lehet elég unalmas időnként, de ha azt szeretnénk, hogy sikerül a sportfogadás, akkor fel kell készülnie rá.

Mennyi munkára van szükség? Lehet, hogy csalódott a választ, de tényleg meg kell csinálni egy csomó munkát. Ha nem nyersz, az azt jelenti, hogy még keményebben kell dolgoznod. Ha nyersz, valószínűleg elég energiát fektetsz bele. Nincs meghatározott óra hetente meg kell dolgozni. Ez attól függ, hogy milyen gyorsan tanulni stratégiákat, és ez szükséges hajlandóság, hogy a 100%.

Em

Meg kell állítani a banki kezelési szabályokat, és szigorúan kövesse azokat. Sok tragikus történetet hallhat arról, hogy a fogadók hogyan szegték meg a saját szabályaikat, és végül balszerencsével találkoztak. A sportfogadásnak vannak olyan hátrányai, amelyek soha nem kerülhetőek el. Ezért a bankroll menedzsment szabályai nagyon is elengedhetetlenek. Ezek a szabályok lehetővé teszik, hogy van egy ötlet a játékok, amelyek több értéket, de még mindig felső határokat.

Em

Egy másik gyakori hiba egy kezdő sport fogadó tehet, hogy a fogadás minden egyes játék. Egy olyan weboldal, mint a BetGold, számos játékot tartalmaz. Lassan kell mennie, ki kell választania a játékokat, és elemeznie kell mindegyiket, és biztosítania kell, hogy bármilyen értékük legyen, és érdemes-e fogadniuk.

Itt szem előtt kell tartanod néhány dolgot. Nem minden játéknak van értéke. Így, ha minden egyes játékra fogadsz, hibát követsz el. A kísértés, hogy több pénzt ellenállhatatlan, de folyamatosan fogadási játékok csak érvényteleníti a nyereség, mert ott is játékok értéke nélkül.

Em

Nagy hiba lehet, ha csak néhány napon belül elkezd nyerni a sportfogadás után, vagy arra számít, hogy a fogadások 70-80%-át megnyeri. Még a legjobb sportfogadások sem nyerhetnek a fogadásaik közel 70-80%-ában. A tény az, hogy 60% alatt nyernek, és ez történik a világ legjobb sportfogadásával.

Igaz, hogy egy nap el tudod érni ezt a szintet; De ez sok időt vesz igénybe. Először is, sok csalódáson és néha bátorításon kell keresztülmenned, majd hosszú távon biztos győzelmeket láthatsz. Ezért fel kell készülnöd erre. Az irreális elvárások betartása hamarosan depresszióssá tesz, és teljesen elhagyhatja a fogadásokat.

Em

Sportfogadás olyan tevékenység, amely talán tartalmazza a legtöbb ups és downs. Előfordulhat, hogy folyamatosan veszteségekkel jössz szemben. Ebben a forgatókönyvben fontos, hogy ne légy érzelgős, és hibáztasd a balszerencsédet. Balszerencséd lehet a tettes, ha veszítesz egy rövid időre, pl. 50 fogadásra. De ha 500 fogadást veszítesz, valószínűleg te vagy az, aki valami rosszat tesz. Ebben az esetben alaposan tanulmányoznia kell a választásait és a rendszerét. Lehet, hogy még megáll egy ideig, majd indítsa újra.

Szóval, készen áll, hogy kövesse ezeket a tippeket? Ne feledje, hogy keményen dolgozik, alkalmazza a megfelelő stratégiákat, és szerintem gyakorlatilag. Ez lehetővé teszi, hogy élvezze a sportfogadás egy igazi értelemben.