5 hiba, amit el kell kerülni, hogy sikeres sportbe fogadóvá váljon

Teljesen természetes, hogy hibázunk. Ha azonban pénzbe kerülnek, jobb elkerülni őket. A sportfogadásban a hibák költségesek lehetnek, ezért ha sportfogadást szeretne tanulni, először meg kell tanulnia elkerülni a sportfogadási hibákat. Íme néhány ilyen hiba, amelyet a kezdők és a profik is elkövethetnek, és el kell kerülniük őket.

Em

Ha azt tervezi, komolyan kap a sportfogadás, de nem hajlandó, hogy a 100%, akkor alig nyereséget. Nem baj, ha lusta vagy, ha csak rekreációsan fogadsz. De ha igazán sikeres akarsz lenni a sportfogadásban, készen kell állnod a munkára.

Van egy gyakori tévhit, hogy a profi sport fogadók nézik a sportcsatornát ébredés után, megnézik az esélyeket, egy ideig gondolnak rájuk, majd elkezdik elhelyezni a fogadásokat. Az igazság azonban az, hogy a profi sport fogadók sok kutatást végeznek a csapatokról, megnézik a játékfelvételeket és sokat tanulmányozzák a statisztikákat. Ez néha meglehetősen unalmas lehet, de ha sikeres akar lenni a sportfogadásban, fel kell készülnie rá.

Mennyi munkára van szükség? Lehet, hogy csalódott a válaszban, de tényleg sok munkát kell végeznie. Ha nem nyersz, az azt jelenti, hogy még keményebben kell dolgoznod. Ha nyersz, valószínűleg elég erőfeszítést teszel. Nincs meghatározott óra hetente meg kell dolgozni. Ez attól függ, hogy milyen gyorsan tanul stratégiákat, és ez szükség van hajlandóság, hogy a 100%.

Em

Meg kell határoznia a bankkezelési szabályokat, és szigorúan be kell tartania azokat. Lehet hallani egy csomó tragikus történeteket, hogy a fogadók megszegte a saját szabályait, és végül találkozott a balszerencse. A sportfogadásnak vannak olyan hátrányai, amelyeket soha nem lehet elkerülni. Ezért a bankroll-kezelési szabályok nagyon is alapvető fontosságúak. Ezek a szabályok lehetővé teszik, hogy képet kapjon az értékesebb, de még mindig felső határokkal rendelkező játékokról.

Em

Egy másik gyakori hiba, amit egy kezdő sport fogadó elkövethet, az, hogy minden egyes játékra fogadást tesz. Egy olyan weboldal, mint a BetGold, sokféle játékot tartalmaz. Lassan kell mennie, válassza ki a játékokat, és elemezze mindegyiket, és győződjön meg róla, hogy bármilyen értékkel rendelkeznek, és érdemes fogadni.

Itt érdemes szem előtt tartani néhány dolgot. Nem minden játéknak van értéke. Így, ha minden egyes meccsre fogadsz, hibát követsz el. A kísértés, hogy több pénzt ellenállhatatlan, de folyamatosan fogadási játékok csak semmissé a nyereséget, mert ott is lenne játékok érték nélkül.

Em

Nagy hiba lehet arra számítani, hogy csak néhány napon belül elkezdünk nyerni a sportfogadás után, vagy arra számítunk, hogy a fogadások 70-80%-át megnyerjük. Még a legjobb sportfogadást fogadók sem nyerhetik meg a fogadásaik közel 70-80%- át. A tény az, hogy 60% alatt nyernek, és ez történik a világ legjobb sport fogadóival.

Igaz, hogy egy nap elérheti ezt a szintet; de ez sok időbe fog tánkanni. Először is, sok csalódáson és néha bátorításon kell keresztülmennie, majd hosszú távon állandó győzelmeket láthat. Ezért fel kell készülnie erre. Az irreális elvárások megtartása hamarosan depresszióssá tehet, és teljesen elhagyhatja a fogadást.

Em

A sportfogadás olyan tevékenység, amely talán a legtöbb jó és jó lehetőséget tartalmazza. Előfordulhat, hogy folyamatosan veszteségekkel találkozik. Ebben a forgatókönyvben fontos, hogy ne legyen érzelmes, és a balszerencsét okolja. A balszerencse lehet a bűnös, ha veszít egy rövid ideig, például 50 fogadást. De ha 500 fogadást veszítesz, valószínűleg te vagy az, aki valami rosszat tesz. Ebben az esetben alaposan tanulmányoznia kell a választásokat és a rendszert. Lehet, hogy megáll egy ideig, majd újrakezdi.

Szóval, készen áll, hogy kövesse ezeket a tippeket? Ne feledje, hogy keményen dolgozik, alkalmazza a megfelelő stratégiákat, és gondolkodjon gyakorlatilag. Ez lehetővé teszi, hogy élvezze a sportfogadást valódi értelemben.