Betchu – Ingyenes sportfogadási alkalmazás az igazi fogadási szórakozáshoz

Ha igazán élvezni szeretné a fogadást, akkor szükségét érezhette egy olyan eszköznek, amely bármikor, bárhol lehetővé teszi a fogadást. A várakozásodnak vége Betchuval.

A Betchu egy ingyenes sportfogadási alkalmazás. Ezzel a könnyen használható alkalmazással mostantól találkozhat a sportrajongókkal szerte a világon, kapcsolatba léphet velük, és alkalmi fogadásokat tehet csak szórakozásból!

A Betchu egy közösségi média alkalmazás, amellyel bármikor és bárkivel gyors sportfogadásokat tehet!

Ez az egyedülálló platform kivágja a közvetítőt, lehetővé téve Önnek és barátainak, hogy közvetlenül fogadásokat tegyenek egymással, anélkül, hogy számos népszerű fogadási alkalmazás díjat számít fel.

A Betchu segítségével megtekintheti az összes fogadást, amelyet barátai tesznek, miközben támogatja csapatát kedveléseken és megjegyzéseken keresztül, és élő játékkal követi magát a játékot! Ön is naprakész az összes legfrissebb híreket az összes nagy sport, így Betchu a go-to app minden a sport rajongó igényeinek.

Betchu olyan, mint más közösségi média alkalmazások, de irányul lelkes sport rajongók, akik néha fogadást. Ingyenesen használható, összehozza a sportrajongókat, hogy valós idejű play-by-play akciókat kövessenek, kölcsönhatásba lépjenek, és díjak és minimális egyenlegek nélkül tegyenek és fogadjanak fogadásokat. A fogadások nyertesei garantáltan megkapják az ígért összegeket. A legtöbb állam legalizálta a sportfogadást, de azok számára, akik olyan államokban élnek, amelyek nem, ne aggódjon – a sportfogadás legalizálása úton van.

A Betchu egy ingyenes sportfogadási alkalmazás, amely összehozza a sportrajongók, ahogy követik a play-by-play-t, és alkalmi fogadásokat kötnek a szórakozás érdekében. A Betchu még kis tétekkel is megkönnyíti a potenciális nyeremények előre történő letétbe helyezését díjak és minimális befizetési összegek nélkül. A Betchu lényege, hogy elősegítse a sportrajongók interakcióját, és további izgalmakat hozzon létre az alkalmi fogadásokkal!

A Betchu pénzügyi támogatói közvetlen hatással vannak az alkalmazásra. A támogatók bétatesztelési prioritást kapnak, és közvetlen visszajelzést kapnak, részletes beszámolókat kapnak a fejlesztésről és az elismerésről a fiókjukban – megmutatva a többi felhasználónak, hogy ők voltak a bevezetés támogatói.

Az alkalmazás pénzügyi támogatói közvetlenül részt vesznek annak kidolgozásában:

• Első hozzáférés a béta alkalmazás teszteléséhez és közvetlen visszajelzés az alkalmazás fejlesztéséről
• Ismétlődő és részletes hírlevelek az alkalmazás fejlesztéséről
• A fiók logója, amely azt jelzi, hogy a tag kezdeti támogatója

Fogadás bármilyen összeggel, és kölcsönhatásba lép más sportrajongókkal a Betchu alkalmazásban, amely a szórakozás felé irányul! A sportrajongók ingyen lépnek kapcsolatba barátaikkal – ahogy a Facebookon is tennék –, hogy fogadásokat tegyenek és megvitassák, miközben élő play-by-play-t követnek.

Más sportfogadási alkalmazásokkal ellentétben a Betchu nem igényel díjakat vagy minimális befizetéseket – a nyertes fél megkapja a teljes összeget. A Betchu garantálja továbbá, hogy az alkalmi nyereményeket elektronikusan, a fogadási folyamat részeként fizetik ki.

A Betchu pénzügyi támogatói közvetlen hatással vannak az alkalmazásra. A támogatók bétatesztelési prioritást kapnak, és közvetlen visszajelzést kapnak, részletes beszámolókat kapnak a fejlesztésről és az elismerésről a fiókjukban – megmutatva a többi felhasználónak, hogy ők voltak a bevezetés támogatói.

A Betchu Indiegogo kampány támogatása