4 népszerű pókerjáték, amit érdemes játszani

Ha még nem járt kaszinóban, akkor valószínűleg sok játékgéppel és semmi mással képzel el egyet. Nem kétséges, hogy a játék slot nagyon vonzó nem csak egy laikus, de még olyan sok celebek, mint a Baywatch szépség Pamela Anderson; de sok más játék a kaszinókban, amelyek egyformán vonzóak és érdemes játszani. Például, olyan sok fajta póker. Szeretnél tudni róluk? Itt vannak.

Hadd említsem meg itt, hogy Pamela Anderson lelkes rajongója a póker is. Póker is lehet játszani egy megjelölt pakli kártyát. De ajánlatos csak akkor használni, ha elegendő jártasságot szerez.

Em

Karibi stud póker egy rendkívül népszerű kaszinó játék, amely gyakran jellemzi egy oldalsó progresszív jackpot fogadást. A játékosoknak először egy ante fogadást és egy opcionális progresszív oldali fogadást kell tenniük, ha akarnak. Az osztó és a játékos egyaránt öt lapot kap, és csak az egyik osztó fordul fel arccal felfelé.

Ezután a játékos emelhet vagy dobhat. Az emelés kétszerese az eredeti ante összegének. A kereskedő ászkirályi vagy annál magasabb leosztással rendelkezik. Ha a kereskedő nem jogosult, az összes ante fogadást fizetik még pénzt, és minden emelést tolnak.

Ha a játékosnak jobb keze van, és az osztó jogosult, az emelés és az ante fogadások nyernek a játékos számára. Az ante fogadás 1:1-et fizet, és az emelés fogadást egy diagramról fizetik.

Em

Pai gow póker működik a játékos és az osztó minden kap hét kártyát. Ezek a kártyák ötlapos pókerkézre és két lapra oszlanak. Az 5-kártyás kéznek magasabbnak kell lennie, mint a kétlapos kéz.

Ha a játékos nyerni akar, az ötlapos leosztásuknak jobbnak kell lennie, mint az osztó ötlapos leosztása, és a kétlapos leosztásuknak jobbnak kell lennie, mint az osztónak. Amikor a játékos nyer, a kaszinó jutalékot kap, általában 5%.

A játékos elveszíti a fogadását, ha az osztó mindkét keze jobb, mint a játékosé. Ha az osztónak van egy jobb keze, és a játékosnak jobb a másik keze, a kezek többségének eredménye egy lökés.

Em

Más néven tri card poker, 3 kártya póker egy olyan játék, amelyben a játékos játszik egy háromlapos póker kezét ellen három kártya kezét az osztó. Az osztónak magas vagy jobb királynővel kell kvalifikálnia magát, hogy kifizesse az emelés fogadását. Először is, fogadj az ante körre. Akár egy opcionális fogadást is tehet a pár+ körre. Miután megkapta a három kártyát, akkor vagy emelni azáltal, hogy egy fogadást az azonos méretű, mint az ante fogadást az emelési körben, vagy hajtsa, amely megadja az ante fogadást.

Ha úgy dönt, hogy emelni, és a kereskedő nem jogosult kapsz még pénzt az ante fogadást, míg az emelés fogadás egy push. Ha emel, és a kereskedő jogosult, és kapsz egy jobb kéz, mint a kereskedő, a emelés fogadást, valamint ante fogadást kap még pénzt. Bizonyos kezek még bónuszokat is kapnak az ante fogadásodért.

A játékos megnyerheti a pókert egy megjelölt pakli kártyával. De ehhez a játékosnak sokkal fejlettebbnek és csalásra késznek kell lennie.

Em

4 kártya póker nagyon hasonlít a 3 kártya póker, kivéve azt a tényt, hogy az osztó mindig jogosult. Kapsz hat kártyát öt lefelé és egy felfelé, és az osztó kap 5 kártyát. Mindegyik teszi őt vagy a legjobb négylapos póker kezét.

A játékos antes kezdeni játszani, és meg kell helyezni egy másik fogadást egy-háromszor az ante maradni a kezében, miután megkapta őt vagy a kártyákat. Bizonyos kezek bónuszokat kapnak, és oldalsó fogadások is rendelkezésre állnak.

Remélhetőleg most azt tervezi, hogy elkezdi a kaszinó ülés egy póker játék. Minden jót!